Proeftrainen

Ben je een gevorderde survivalrun atleet? Heb je interesse om bij Boekelopers Survivalrun te komen trainen?

Dan mag je bij ons drie keer, geheel kosteloos, komen proeftrainen. Dit is alleen mogelijk tijdens begeleide trainingen. Als je wilt komen proeftrainen, neem je contact op via survivalrun@bscunisson.nl zodat we hiervoor een afspraak kunnen maken. Douche en kleedruimte is aanwezig. Wel is een (aspirant)lidmaatschap van Survivalrun Bond Nederland verplicht

Heb je geen of weinig ervaring, dan is het verplicht om bij Boekelopers Survivalrun te starten met een clinic. Hier leer je de belangrijkste technieken om er voor te zorgen dat je veilig door het parcours kunt klimmen. Ook als je een beetje ervaring hebt, kan het geen kwaad om nog even goed de technieken door te nemen.

Beginnersclinic volwassenen

Wil je een echte survivalrun uitlopen of lid worden van Boekelopers Survivalrun?

De juiste technische scholing en een verantwoorde trainingsopbouw in onze beginnersclinic zorgen voor een optimale start van je survivalrun avontuur. Tijdens de vier lessen in de clinic maak je kennis met verschillende hindernissen en leer je hoe een survivalruntraining eruit ziet. Als je na afronding van de clinic onderstaande basistechnieken beheerst, kun je doorstromen naar de begeleide trainingen van Boekelopers Survivalrun. Daar kun je in een gezellige trainingsgroep je klimtechnieken verder verfijnen en aan je conditie werken.

Basistechnieken:

  • Voetklem
  • Swingover (touw en balk)
  • Apenhang
  • Catcrawl
  • Overgang catcrawl – apenhang – catcrawl
  • Klimmen in net

WANNEER START DE EERSTVOLGENDE BEGINNERSCLINIC?

Heb je interesse in deelname dan kun je dat nu al aangeven via e-mail. Zodra de data voor de beginnersclinic bekend zijn, informeren we je hierover.

Beginnersclinic jeugd

Ook voor jeugd vanaf 8 jaar bieden we de mogelijkheid deel te nemen aan een beginnersclinic. In de wintermaanden is het te koud om clinics te organiseren, maar in het voorjaar van 2020 beginnen we weer. Heb je interesse in deelname dan kun je dat nu al aangeven via e-mail, survivalrun@bscunisson.nl.
Zodra de data voor de beginnersclinic bekend zijn, informeren we je hierover.

Zodra de data voor de beginnersclinic bekend zijn, informeren we je hierover.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voor zowel volwassenen als jeugd geldt dat de kosten voor 4 lessen 20 euro bedragen. Dit bedrag dient voor aanvang van de clinic op rekeningnummer NL22RABO 0152 6617 51 t.n.v. BSC Unisson o.v.v. clinic survivalrun te worden voldaan. Hiernaast is een aspirantlidmaatschap van Survivalrun Bond Nederland verplicht. Deze bedraagt 5 euro en is een maand geldig.