Trainers

Marcel Spek
Deze sportman uit Boekelo heeft veel ervaring met hardlopen en is al langer als loper actief bij de Boekelopers. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met survivalrun op korte en middellange afstanden.

Elmer Mulder
Deze sportieveling uit Borne heeft ruime ervaring met allerlei wedstrijden zoals hardloop, adventure- en survivalrunwedstrijden. Elmer heeft al ruime ervaring als trainer. Daarnaast volgt hij regelmatig clinics om zichzelf verder te ontwikkelen als sporter en trainer.

Iwan Te Rietmole
Iwan liep al survivalruns toen de sport nog maar net bestond. Hij trainde voorheen in Eibergen en in de jaren negentig liep hij met survivallegenden zoals Stef Beunk, Jan Maarssen en Marcel Scholten. Iwan heeft de sport door de jaren heen zien ontwikkelen. Als trainer brengt hij dan ook een hoop ervaring mee.

Luuk Laarveld
Luuk heeft een achtergrond in de fitness en bokswereld en heeft nu zijn uitdaging gevonden in de survivalrun. Hij loopt al een aantal jaar mee met recreatieve runs en deed ook mee aan de drie daagse ultra survival en een aantal adventureraces.

Bert Wolbrink
Van oorsprong is Bert een triatleet, hij heeft veel ervaring met fietsen, zwemmen en hardlopen en is een echte duursporter. Toen hij de sport survivalrun ontdekte was hij meteen erg enthousiast en gedreven. In korte tijd heeft hij zich ontwikkeld naar een survivalaar die lange en middellange afstanden loopt.

Trainingsprogramma

Een training begint altijd met een warming-up. Tijdens de warming-up wordt een ronde hardgelopen in combinatie met rek- en krachtoefeningen. Als alle spieren warm zijn, worden de hindernissen getraind in combinatie met loop- en krachtoefeningen.

De trainingsbaan op sportpark De Zweede bevat alle veel voorkomende hindernissen, zoals swingovers, netten, apenhangen en combinatiehindernissen. Ook wordt gebruik gemaakt van het terrein rondom het sportpark.

In het trainingsprogramma wordt toegewerkt naar een aantal survivalruns, verdeeld over het seizoen, zodat onze leden goed voorbereid aan de start staan.

Leden die specifiek aan hun loopconditie willen werken, kunnen naast de survivalruntrainingen aansluiten bij de looptrainingen van de Boekelopers. Dit is inbegrepen bij het lidmaatschap.

Naast het lidmaatschap van Boekelopers Survivalrun is een lidmaatschap van Survivalrun Bond Nederland verplicht, dit i.v.m. verplichte verzekering. Een bewijs van lidmaatschap dient bij de eerste training ter inzage meegenomen te worden.

Trainingstijden

Voor volwassenen zijn begeleide trainingen op:

maandag van 19:30 tot 21:00 uur.

donderdag van 19:30 tot 21:00 uur.

Voor jeugd zijn begeleide trainingen op:

woensdag van 17:00 tot 18:00 uur (beginners)

woensdag van 18:00 tot 19:15 uur (gevorderden)

Op zaterdagochtend en zondagochtend kan van 9:00 tot 12:00 uur vrij getraind worden door gevorderde volwassenen en jeugd. Hieraan zijn voorwaarden verbonden.

(zie Spelregels survivalrun).

TRAININGSLOCATIE

Alle trainingen vinden plaats op Sportpark De Zweede:

De Zweede
Boekelosestraat 275
7548 AS Boekelo

Op de maandag- en donderdagavond zijn kleedruimtes, douches én een gezellige kantine beschikbaar.