Beginnersclinic survivalrun zaterdag 8 september

Zie jij af en toe mensen in de touwen hangen? En wil je dat zelf ook wel eens proberen? Dat kan! Vanaf zaterdag 8 september organiseert Boekelopers Survivalrun weer een beginnersclinic. In vier lessen leer je de basistechnieken van survivalrun, zodat je daarna kunt instromen in de reguliere trainingen. Kijk voor meer informatie op https://survival.bscunisson.nl/trainingen-survivalrun-algemeen. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar survivalrun@bscunisson.nl.

Omdat het weer een belangrijke rol speelt bij het geven van de clinic is dit waarschijnlijk de laatste beginnersclinic van 2018. Lukt het je niet om in september mee te doen, maar heb je wel interesse? Maak dit kenbaar via email, dan ontvang je bericht zodra bekend is wanneer de volgende beginnersclinic plaats vindt (waarschijnlijk voorjaar 2019).