Ma. 20 november Extra Algemene Ledenvergadering

Maandag 23 oktober vond de jaarlijkse ALV van BSC Unisson plaats. Naast de gebruikelijke onderwerpen was er speciale aandacht voor belangrijke ontwikkelingen zoals de (on)mogelijkheid van fitness op de Zweede en BSC Unisson 2.0 (het strategische 5-jarenplan van onze vereniging).

Omdat er bij de presentatie van de jaarcijfers wat onduidelijkheden waren, die vanwege afwezigheid van de penningmeester, niet direct weggenomen konden worden is besloten om deze onderwerpen opnieuw in een extra ALV aan de orde te stellen.

Deze extra ALV zal plaatsvinden op maandag 20 november om 20.00 uur op de Zweede.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Agenda extra ALV maandag 20 november 2017:

  1. Opening
  2. Ingekomen stukken/ Mededelingen
  3. Financieel overzicht 2016-2017
  4. Begroting 2017-2018
  5. Rondvraag
  6. Sluiting

Heb je vragen over de komende extra ALV, dan kun je deze stellen door te mailen naar algemeen_bestuur@bscunisson.nl.

Namens Het Bestuur van BSC Unisson, Rob Stokkers, voorzitter

Strengere controles Gem. Enschede op verkoop alcohol aan jongeren

Aan alle  leden en ouders van jeugdleden van BSC Unisson.

Wij willen graag jullie aandacht vragen voor een belangrijk onderwerp:

Het creëren van een gezonde sportomgeving voor iedereen, maar met name voor onze jeugdleden

Het is bij een ieder bekend dat het verstrekken van alcohol aan minderjarigen strikt verboden is. De gemeente Enschede heeft strengere controles aangekondigd en de kans op hoge boetes is reëel. Als bestuur hebben we de kantinecommissie gevraagd om de nodige maatregelen te treffen. De details hiervan volgen binnenkort.

We vragen jullie medewerking om ons kantinepersoneel te ondersteunen bij het naleven van deze regels. We rekenen op jullie begrip en hulp. Laten we samen zorgen voor een veilige en gezonde omgeving waar onze leden, jong en oud, met plezier kunnen sporten!

Met sportieve groet,
Het bestuur van BSC Unisson

Military Crossloop 2024

Een Military Crossloop zoals deze hoort te zijn. Zon, regen, modder, waterbak, hindernissen en natuurlijk veel plezier. Ook het huisgemaakte gebak ontbrak deze editie niet om na de inspanning te nuttigen.

Voor alle foto’s ga naar ons fotoalbum

Deelnemers, organisatie en vrijwilligers dank jullie wel.

Boekelopers/BSC Unisson

Inschrijven Military Crossloop 13 oktober

Grijp nu nog je kans, inschrijving voor dit unieke evenement open tot 11 oktober.

Het parcours van de Crosscountry op zaterdag met hindernissen als de Bosvijver, Dr Op en dr Af, De Splash en Door de schuur is op zondag heel even het domein voor de hardlopers. Een unieke crossloop die we in samenwerking met de Military Boekelo organiseren. Ervaar de spanning van het crosscountry parcours dat normaal alleen door de beste ruiters ter wereld wordt afgelegd. Ga jij de uitdaging ook aan?

Doe mee aan de Boekelopers Military Crossloop en beleef een unieke hardloopervaring over het legendarische crosscountry parcours van de Military Boekelo!

Startlocatie: Sportpark De Zweede, Boekelosestraat 275, 7548 AS Boekelo

Starttijd: 9.30 uur

Inschrijvingsinformatie:

  • Voorinschrijven: € 5,- per persoon (van 5 september tot 10 oktober via onderstaande button met IDEAL betaling)
  • Let op: GEEN INSCHRIJVING MOGELIJK OP DE DAG ZELF

Inschrijving via; Inschrijven Military Crossloop – Lopers (bscunisson.nl)

Boekelopers Military Crossloop

Boekelopers Military Crossloop 13 oktober 2024.

Geen hindernis te hoog, niet bang voor een beetje water en modder?

Dan is de military Crossloop echt iets voor jou!

13 oktober 2024

Het parcours van de Crosscountry op zaterdag met hindernissen als de Bosvijver, Dr Op en dr Af, De Splash en Door de schuur is op zondag heel even het domein voor de hardlopers. Een unieke crossloop die we in samenwerking met de Military Boekelo organiseren. Ervaar de spanning van het crosscountry parcours dat normaal alleen door de beste ruiters ter wereld wordt afgelegd. Ga jij de uitdaging ook aan?

Startlocatie: Sportpark De Zweede, Boekelosestraat 275, 7548 AS Boekelo

Starttijd: 9.30 uur

Voorinschrijven: € 5,- per persoon (van 5 september tot 6 oktober via link met IDEAL betaling)

Let op: GEEN INSCHRIJVING MOGELIJK OP DE DAG ZELF

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan een van de meest bijzondere hardloopwedstrijden van het jaar. Schrijf je nu in en beleef de uitdaging en het avontuur van de Boekelopers Military Crossloop! Info en inschrijven; Military Crossloop – Lopers (bscunisson.nl)

beginnersclinic hardlopen start 2 oktober

Wil je beginnen met hardlopen, maar weet je niet waar te beginnen? Zoek niet verder! Bij de Boekelopers bieden we een speciale hardloopclinic. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer van de Atletiekunie leer je op een verantwoorde en gestructureerde manier hardlopen. In een gezellige en motiverende groepssfeer werk je in 12 weken toe naar je eerste 5 km, met als eindloop de Kerstcross in Boekelo.

Meld je nu aan!

Wacht niet langer en begin je hardloopavontuur vandaag nog. Samen zetten we de eerste stap naar een fittere en gezondere jij!

Startdatum: 2 oktober 2024
Locatie: Sportpark De Zweede, Boekelosestraat 275, 7548 AS Boekelo

Tijd: Aanvang trainingen om 19.30 uur (we vragen je minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn en een flesje water mee te nemen).

Kosten: € 60,-

(inclusief 12 trainingen onder leiding van onze trainer, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in Boekelo en functioneel hardloopshirt).

Vragen: Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, mail dan naar lopers@bscunisson.nl.

Clinics – Lopers (bscunisson.nl) voor inschrijven!

MUTT 24 foto´s

MUTT 2024 Survivalrun

Zaterdag 6 juli 2024. Acht teams stonden om 08:00 uur bepakt en bezakt klaar voor een dag sporten met een onbekende invulling. Acht uur lang hebben ze zichzelf afgemat om zo veel mogelijk checkpoint te vinden rondom Boekelo en zo veel mogelijk klimblokken af te ronden op De Zweede en Het Rutbeek. En dat alles om hun “knipkaart” zo vol mogelijk te krijgen. Alles op eigen tempo, zolang het maar met maximale inzet ging. De verrassing zat dit jaar niet alleen in het zware klimmen, maar ook in de routevormen die bedacht waren. Een gespiegelde kaart, een stippenkaartroute en vooral de fotoroute bracht bij velen een frons op het gezicht, om vervolgens tijdens het volbrengen van de etappes verrast te worden met klimmen op verschillende locaties. Meerdere keren dwars door Boekelo en rond Het Rutbeek kon je de deelnemers hardlopend en fietsend zien zoeken naar Checkpoint. Om het allemaal wat dragelijker te maken voor de deelnemers, was er tussendoor nog gezorgd voor een pannenkoek en een ijsje bij Hanninks Dientje, althans alleen als ze aan alle instructies hadden voldaan! Een welkome afwisseling tijdens het sportend geweld. Tegen 16:00 werd door iedereen de finish bel geluid. Leeg stort de één zich nog even in het gras om te genieten van het zonnetje, en de ander ging snel douchen zodat we nog met een hapje konden afsluiten in de kantine. Een prachtige samenwerking tussen Het Rutbeek en de Boekelopers heeft weer voor een heel mooi evenement gezorgd.

Boekelopers Survivalrun

Het MUTT weer gebeuren!

Zaterdag 6 juli is het weer zover! Dan staat de 3e editie van de MUTT weer gepland. MUTT staat voor Mini Ultra Training Twente. Een dag die om 8.00 uur begint vol met avonturen waarbij er geklommen gaat worden, er CP’s worden gezocht, er afgezien gaat worden maar waar er ook gigantisch genoten gaat worden, alleen, met je team en met de rest van de deelnemers! De opzet is iets anders dan de afgelopen 2 edities maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Laat je verrassen door de inhoud van de 8 uur durende ‘training’. Mocht je willen aanmoedigen zijn we tot 11.00 uur in/rondom de Zweede, daarna tot maximaal 14.00 uur bij het Klimbos rondom het Rutbeek en nadien is de finish om 16.00 uur bij de Zweede.

Kijk ook eens op de site van Survivalrun Boekelopers, Survival – Boekelo (bscunisson.nl)

Succesvolle afsluiting Boekelopers clinic

Succesvolle afsluiting Boekelopers clinic voor beginners tijdens Eiberrun in Eibergen.
Na 12 weken trainen zijn de deelnemers klaar om deze uitdaging aan te gaan. Gezamenlijk vertrokken naar Eibergen voor de eindloop. Zo hier en daar toch nog wel een gespannen uitdrukking op het gezicht. Na een goede warming up richting start gegaan. Na het eerste gedrang in de eerste meters vindt ieder haar eigen tempo en gaat de uitdaging aan. Top gelopen allen en prima prestaties neergezet. Nu de volgende stap in je hardloop carrière, door blijven trainen bij de Boekelopers.

Zaterdag 16 maart weer jaarlijkse sponsoravond

Zaterdag 16 maart is het weer zover, de jaarlijkse avond voor sponsoren van BSC Unisson op De Zweede.

Sponsoring is een onmisbare bron van inkomsten voor elke vereniging. Ook bij BSC Unisson is dat niet anders. Het is onze bedoeling om een langdurige relatie met de sponsoren aan te gaan en als vereniging, waar mogelijk, ook iets terug te doen voor de sponsoren.

Naast het feit dat wij leden en relaties regelmatig oproepen om vooral bij onze sponsoren te kopen, houden we minimaal 1 x per jaar een sponsoravond. Zo waren in het verleden o.a. Bas Nijhuis, internationaal scheidsrechter, ex-international Glenn Helder en oud-FC Twente en huidig Go-Ahead Eagles trainer René Hake te gast.

De gast op deze avond is de bekende Twentse sportjournalist Leon ten Voorde. Bekend van zijn bijdragen voor TC Tubantia en de podcast “de ballen verstand”. Verder zal de nieuwe sponsorcommissie zich presenteren en zal er het een en ander worden geveild voor het Goede Doelen Pupillen Toernooi op 31 maart. De opbrengsten van deze 2e editie gaat naar de Stichting ClinicClowns.

Aanmelding gaat op uitnodiging.

De avond begint om 20.00 uur.