Ma. 20 november Extra Algemene Ledenvergadering

Maandag 23 oktober vond de jaarlijkse ALV van BSC Unisson plaats. Naast de gebruikelijke onderwerpen was er speciale aandacht voor belangrijke ontwikkelingen zoals de (on)mogelijkheid van fitness op de Zweede en BSC Unisson 2.0 (het strategische 5-jarenplan van onze vereniging).

Omdat er bij de presentatie van de jaarcijfers wat onduidelijkheden waren, die vanwege afwezigheid van de penningmeester, niet direct weggenomen konden worden is besloten om deze onderwerpen opnieuw in een extra ALV aan de orde te stellen.

Deze extra ALV zal plaatsvinden op maandag 20 november om 20.00 uur op de Zweede.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Agenda extra ALV maandag 20 november 2017:

  1. Opening
  2. Ingekomen stukken/ Mededelingen
  3. Financieel overzicht 2016-2017
  4. Begroting 2017-2018
  5. Rondvraag
  6. Sluiting

Heb je vragen over de komende extra ALV, dan kun je deze stellen door te mailen naar algemeen_bestuur@bscunisson.nl.

Namens Het Bestuur van BSC Unisson, Rob Stokkers, voorzitter

MUTT 24 foto´s

MUTT 2024 Survivalrun

Zaterdag 6 juli 2024. Acht teams stonden om 08:00 uur bepakt en bezakt klaar voor een dag sporten met een onbekende invulling. Acht uur lang hebben ze zichzelf afgemat om zo veel mogelijk checkpoint te vinden rondom Boekelo en zo veel mogelijk klimblokken af te ronden op De Zweede en Het Rutbeek. En dat alles om hun “knipkaart” zo vol mogelijk te krijgen. Alles op eigen tempo, zolang het maar met maximale inzet ging. De verrassing zat dit jaar niet alleen in het zware klimmen, maar ook in de routevormen die bedacht waren. Een gespiegelde kaart, een stippenkaartroute en vooral de fotoroute bracht bij velen een frons op het gezicht, om vervolgens tijdens het volbrengen van de etappes verrast te worden met klimmen op verschillende locaties. Meerdere keren dwars door Boekelo en rond Het Rutbeek kon je de deelnemers hardlopend en fietsend zien zoeken naar Checkpoint. Om het allemaal wat dragelijker te maken voor de deelnemers, was er tussendoor nog gezorgd voor een pannenkoek en een ijsje bij Hanninks Dientje, althans alleen als ze aan alle instructies hadden voldaan! Een welkome afwisseling tijdens het sportend geweld. Tegen 16:00 werd door iedereen de finish bel geluid. Leeg stort de één zich nog even in het gras om te genieten van het zonnetje, en de ander ging snel douchen zodat we nog met een hapje konden afsluiten in de kantine. Een prachtige samenwerking tussen Het Rutbeek en de Boekelopers heeft weer voor een heel mooi evenement gezorgd.

Boekelopers Survivalrun

Het MUTT weer gebeuren!

Zaterdag 6 juli is het weer zover! Dan staat de 3e editie van de MUTT weer gepland. MUTT staat voor Mini Ultra Training Twente. Een dag die om 8.00 uur begint vol met avonturen waarbij er geklommen gaat worden, er CP’s worden gezocht, er afgezien gaat worden maar waar er ook gigantisch genoten gaat worden, alleen, met je team en met de rest van de deelnemers! De opzet is iets anders dan de afgelopen 2 edities maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Laat je verrassen door de inhoud van de 8 uur durende ‘training’. Mocht je willen aanmoedigen zijn we tot 11.00 uur in/rondom de Zweede, daarna tot maximaal 14.00 uur bij het Klimbos rondom het Rutbeek en nadien is de finish om 16.00 uur bij de Zweede.

Kijk ook eens op de site van Survivalrun Boekelopers, Survival – Boekelo (bscunisson.nl)

Succesvolle afsluiting Boekelopers clinic

Succesvolle afsluiting Boekelopers clinic voor beginners tijdens Eiberrun in Eibergen.
Na 12 weken trainen zijn de deelnemers klaar om deze uitdaging aan te gaan. Gezamenlijk vertrokken naar Eibergen voor de eindloop. Zo hier en daar toch nog wel een gespannen uitdrukking op het gezicht. Na een goede warming up richting start gegaan. Na het eerste gedrang in de eerste meters vindt ieder haar eigen tempo en gaat de uitdaging aan. Top gelopen allen en prima prestaties neergezet. Nu de volgende stap in je hardloop carrière, door blijven trainen bij de Boekelopers.

Zaterdag 16 maart weer jaarlijkse sponsoravond

Zaterdag 16 maart is het weer zover, de jaarlijkse avond voor sponsoren van BSC Unisson op De Zweede.

Sponsoring is een onmisbare bron van inkomsten voor elke vereniging. Ook bij BSC Unisson is dat niet anders. Het is onze bedoeling om een langdurige relatie met de sponsoren aan te gaan en als vereniging, waar mogelijk, ook iets terug te doen voor de sponsoren.

Naast het feit dat wij leden en relaties regelmatig oproepen om vooral bij onze sponsoren te kopen, houden we minimaal 1 x per jaar een sponsoravond. Zo waren in het verleden o.a. Bas Nijhuis, internationaal scheidsrechter, ex-international Glenn Helder en oud-FC Twente en huidig Go-Ahead Eagles trainer René Hake te gast.

De gast op deze avond is de bekende Twentse sportjournalist Leon ten Voorde. Bekend van zijn bijdragen voor TC Tubantia en de podcast “de ballen verstand”. Verder zal de nieuwe sponsorcommissie zich presenteren en zal er het een en ander worden geveild voor het Goede Doelen Pupillen Toernooi op 31 maart. De opbrengsten van deze 2e editie gaat naar de Stichting ClinicClowns.

Aanmelding gaat op uitnodiging.

De avond begint om 20.00 uur.

Inschrijven clinic beginnen hardlopen geopend.

BEGINNEN MET HARDLOPEN DOE JE BIJ DE BOEKELOPERS!

AL TIJDEN NIET MEER GELOPEN EN GEEN GELEGENHEID GEVONDEN DE DRAAD WEER OP TE PAKKEN!

START 11 MAART 2024

Je kunt in je eentje beginnen met hardlopen, maar je kunt je ook aanmelden bij de Boekelopers voor de hardloopclinic. Het hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Maar het belangrijkste is dat je bij de Boekelopers op een verantwoorde gestructureerde manier gaat leren hardlopen.

In deze hardloopclinic van 12 weken ga je kennis maken met de hardloopsport. Tijdens de clinic bieden we je gevarieerde trainingen. Je traint uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, looptechniek, spierkrachtontwikkeling en snelheid. Dit onder begeleiding van een enthousiaste, deskundige, door de Atletiekunie gediplomeerde trainer.

De clinic hardlopen voor beginners start op 11 maart 2024 op Sportpark De Zweede. Tijdens de eerste training zal onder andere ingegaan worden op het  trainingsschema, kleding, schoeisel en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Ook kun je hier alle vragen die je hebt stellen, we zullen proberen deze te beantwoorden. We zullen deze clinic afsluiten met de 5 km tijdens de Eiberrun in Eibergen op 2 juni 2024.

Alle informatie en inschrijven via: Clinics – Lopers (bscunisson.nl)

Foto’s uitslagen Boekelopers Kerstcross 2023

26 December 2023, wie had het kunnen bedenken, een zonnige droge dag na weken van regen. Het toneel van de Boekelopers Kerstcross. Een mooi deelnemersveld aan de start. Vooraf even twijfel over de begaanbaarheid van het parcours. De parcourscommissie is dagenlang bezig geweest met de beoordeling daarvan. Op 26 december vroeg in de ochtend het verlossende woord, het gaat door. Wel een aantal wijzigingen in de route en iets korter dan 5 en natuurlijk dan ook 10 kilometer. Wel veilig voor iedereen en dat is natuurlijk het belangrijkst. Eerlijk is eerlijk het is een uitdagend parcours geworden. Gelukkig niets dan lof voor de genomen wijzigingen. Deelnemers zijn voldaan huiswaarts gegaan na een sportief begin van deze mooie 2e kerstdag.

Voor foto’s  en uitslagen klik op onderstaande link. Foto’s  zullen nog worden aangevuld.

Foto’s klik hier.

Uitslagen klik hier.

Film Connie Hoekstra – Vandaag was de Kerstcrossloop van de… | Facebook

Boekelopers Kerstcross 26 december

Ook dit jaar weer op 26 december de Boekelopers Kerstcross. Gezien de weersverwachting gaat het een echte crossloop worden. Parcours is door de mooie omgeving van Boekelo, door het bos en over de onverharde paadjes.

Vooraf  inschrijven kan tot en met woensdag 20 december, op de dag zelf is inschrijven ook nog mogelijk tot uiterlijk 9.45 uur.

Jij bent er toch ook om deze 2e kerstdag sportief te beginnen??

Foto´s Military Crossloop 2023

Geslaagde 2023 editie Military Crossloop.

Met een mooi aantal deelnemers zijn we zondagochtend 8 oktober van start gegaan om het cross country parcours, dat de paarden zaterdag afleggen, hardlopend en klimmend te voldoen. De activiteitencommissie van de Boekelopers heeft, met hulp van talloze vrijwilligers, ook dit jaar weer een puike organisatie neergezet. Getuige de foto´s hebben we veel plezier en sportiviteit gezien onderweg. Ook de taart was dit jaar weer voorhanden en nam gretig aftrek.

Alle door onze huisfotograaf gemaakte foto´s zijn in ons album te bewonderen door deze link te volgen,  Military Crossloop 2023

We danken de organisatie en zien u graag bij onze Kerstcross op 26 december.

Military Crossloop 8 oktober 2023

BOEKELOPERS MILITARY CROSSLOOP

GEEN HINDERNIS TE HOOG, NIET BANG VOOR EEN BEETJE WATER EN MODDER?

DAN IS DE MILITARY CROSSLOOP ECHT IETS VOOR JOU!

8 oktober 2023

Het parcours waar zaterdag de paarden voor de cross country gaan, is de dag erna het domein van de hardlopers. De start is op sportpark De Zweede, en van daaruit pakken we het parcours van de Military op. De circa 5 km (1 ronde) en de circa 10 km (2 rondes) starten gezamenlijk.

De waterbak en hindernissen met namen als Dikke Boom, D’rop en D’raf en Down Hill staan ook dit jaar weer op de planning. Na terugkomst op Sportpark De Zweede, met natte voeten, een beetje modder en moe kan er gedoucht worden in onze moderne kleedruimtes op het sportpark. Daarna richting onze gezellige kantine, om bij te komen en deze sportieve ochtend af te sluiten met, tegen inlevering van je startnummer, gratis een kop koffie of thee of ranja voor de jeugd. Uiteraard kun je een stuk van onze traditioneel zelfgebakken taart kopen.

Alle informatie/inschrijven vind je op de pagina, Military Crossloop – Lopers (bscunisson.nl)

Inschrijven kan tot 5 oktober, geen inschrijving op de dag zelf.