Beginnersclinic volwassenen

Wil je een echte survivalrun uitlopen en lid worden van Boekelopers Survivalrun?

De juiste technische scholing en een verantwoorde trainingsopbouw in onze beginnersclinic zorgen voor een optimale start van je survivalrun avontuur. Tijdens de vijf lessen in de clinic maak je kennis met verschillende hindernissen en leer je hoe een survivalruntraining eruit ziet. Als je na afronding van de clinic onderstaande basistechnieken beheerst, kun je doorstromen naar de begeleide trainingen van Boekelopers Survivalrun. Daar kun je in een gezellige trainingsgroep je klimtechnieken verder verfijnen en aan je conditie werken.

Beginnersclinic jeugd

Hou jij van klimmen, rennen, klauteren en sportief buiten zijn?

Ook voor jeugd vanaf 8 jaar bieden we de mogelijkheid deel te nemen aan een beginnersclinic. De trainers de trainingen voor en zorgen ervoor dat er spelenderwijs getraind word. De basistechnieken van touwklimmen en sportieve conditietrainingen worden afgewisseld met spel & teamopdrachten. Alle kinderen kunnen meedoen!

Op het moment is er nog geen nieuwe clinic gepland.

Op het moment is er nog geen nieuwe clinic gepland.

WELKE BASISTECHNIECKEN LEER JE?

Voetklem  |  Swingover (touw en balk)  |  Apenhang  |  Catcrawl

Overgang van apenhang naar catcrawl en vice versa |  Klimmen in het net

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voor zowel volwassenen als jeugd geldt dat de kosten voor 5 lessen 20 euro bedragen. Dit bedrag dient bij inschrijving voldaan te worden met iDEAL.

Hiernaast is een Aspirantlidmaatschap van Survivalrun Bond Nederland verplicht. Deze bedraagt 5 euro en is 6 weken geldig. Zonder dit lidmaatschap is het niet mogelijk deel te nemen aan de clinic.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN VOOR DE EERSTVOLGENDE CLINIC?

Vul onderstaand formulier in en krijg als eerste bericht wanneer er weer een clinic georganiseerd wordt en de kans om direct in te schrijven.

Survivalrun is de leukste en vetste buitensport die er is dus schrijf je snel in!

In de wintermaanden organiseren we geen clinics vanwege de kou.