Beginnersclinic volwassenen

Wil je een echte survivalrun uitlopen en lid worden van Boekelopers Survivalrun?

De juiste technische scholing en een verantwoorde trainingsopbouw in onze beginnersclinic zorgen voor een optimale start van je survivalrun avontuur. Tijdens de vier lessen in de clinic maak je kennis met verschillende hindernissen en leer je hoe een survivalruntraining eruit ziet. Als je na afronding van de clinic onderstaande basistechnieken beheerst, kun je doorstromen naar de begeleide trainingen van Boekelopers Survivalrun. Daar kun je in een gezellige trainingsgroep je klimtechnieken verder verfijnen en aan je conditie werken.

Beginnersclinic jeugd

Hou jij van klimmen, rennen, klauteren en sportief buiten zijn?

Ook voor jeugd vanaf 8 jaar bieden we de mogelijkheid deel te nemen aan een beginnersclinic. De trainers de trainingen voor en zorgen ervoor dat er spelenderwijs getraind word. De basistechnieken van touwklimmen en sportieve conditietrainingen worden afgewisseld met spel & teamopdrachten. Alle kinderen kunnen meedoen!

Welke basistechnieken leer je?:

Voetklem  |  Swingover (touw en balk)  |  Apenhang  |  Catcrawl

Overgang van apenhang naar catcrawl en vice versa |  Klimmen in het net

WANNEER START DE EERSTVOLGENDE BEGINNERSCLINIC  VOLWASSENEN?

Op zaterdag 26 november starten we weer met een nieuwe clinic. Deze wordt gegeven op zaterdag 26 november, zondag 4 december, zaterdag 10 december en zaterdag 17 december van 10:00 tot 11:30 uur. Let op, zondag 4 december van 9:30 tot 11:00 uur.

Survivalrun is de leukste en vetste buitensport die er is! Dus wacht niet te lang en meldt je aan!

WANNEER START DE EERSTVOLGENDE BEGINNERSCLINIC JEUGD?

Op het moment is er nog geen nieuwe clinic gepland.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voor zowel volwassenen als jeugd geldt dat de kosten voor 4 lessen 20 euro bedragen. Dit bedrag dient bij inschrijving voldaan te worden met iDEAL.

Hiernaast is voor volwassenen een Aspirantlidmaatschap van Survivalrun Bond Nederland verplicht. Deze bedraagt 5 euro en is 6 weken geldig. Zonder dit lidmaatschap is het niet mogelijk deel te nemen aan de clinic.

WIL JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN VOOR DE EERSTVOLGENDE CLINIC?

Vul dan onderstaand formulier in.

Survivalrun is de leukste en vetste buitensport die er is dus meld je snel aan!

In de wintermaanden organiseren we geen clinics vanwege de kou.