Beginnersclinic volwassenen

Wil je een echte survivalrun uitlopen en lid worden van Boekelopers Survivalrun?

De juiste technische scholing en een verantwoorde trainingsopbouw in onze beginnersclinic zorgen voor een optimale start van je survivalrun avontuur. Tijdens de vier lessen in de clinic maak je kennis met verschillende hindernissen en leer je hoe een survivalruntraining eruit ziet. Als je na afronding van de clinic onderstaande basistechnieken beheerst, kun je doorstromen naar de begeleide trainingen van Boekelopers Survivalrun. Daar kun je in een gezellige trainingsgroep je klimtechnieken verder verfijnen en aan je conditie werken.

Beginnersclinic jeugd

Hou jij van klimmen, rennen, klauteren en sportief buiten zijn?

Ook voor jeugd vanaf 8 jaar bieden we de mogelijkheid deel te nemen aan een beginnersclinic. De trainers de trainingen voor en zorgen ervoor dat er spelenderwijs getraind word. De basistechnieken van touwklimmen en sportieve conditietrainingen worden afgewisseld met spel & teamopdrachten. Alle kinderen kunnen meedoen!

Basistechnieken:

Voetklem

Swingover (touw en balk)

Apenhang

Catcrawl

Overgang catcrawl – apenhang – catcrawl

Klimmen in net

WANNEER START DE EERSTVOLGENDE BEGINNERSCLINIC  VOLWASSENEN?

Op 17 april starten we weer met een nieuwe clinic. Deze wordt gegeven op zaterdag 17-04, 24-04, 01-05 en 08-05 van 10:30 tot 12:00 uur.

Wil je op de hoogte gehouden worden voor de eerstvolgende clinic? Vul dan onderstaand formulier in.

Survivalrun is de leukste en vetste buitensport die er is dus meld je snel aan!

WANNEER START DE EERSTVOLGENDE BEGINNERSCLINIC JEUGD?

In de wintermaanden is het te koud om clinics te organiseren, daarom organiseren wij alleen in warmere periodes onze clinics

Wil je op de hoogte gehouden worden voor de eerstvolgende clinic? Vul dan onderstaand formulier in.

Survivalrun is de leukste en vetste buitensport die er is dus meld je snel aan!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voor zowel volwassenen als jeugd geldt dat de kosten voor 4 lessen 20 euro bedragen. Dit bedrag dient bij inschrijven voldaan te worden.

Hiernaast is een Aspirantlidmaatschap van Survivalrun Bond Nederland verplicht. Deze bedraagt 5 euro en is een maand geldig. Zonder dit lidmaatschap is het niet mogelijk deel te nemen aan de clinic.

Houdt mij op de hoogte voor de eerstvolgende beginnersclinic