Alsof het zo heeft moeten zijn, een zonovergoten dag om de Survivalrunbaan te openen. Maanden is er aan gebouwd, we hebben het zien uitgroeien van enkele palen in de grond tot één van de grootste en mooiste banen van Nederland. De Survivalrun Bond Nederland heeft gekeurd en goed bevonden, niets houd ons meer tegen.

Gerrit Meutstege, voorzitter afdeling Boekelopers, praat genodigden en belangstellenden door de afgelopen maanden heen en bedankt alle mensen die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het tot stand komen van de baan. Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan Charles van Aken, initiator van deze baan, en een bloemenmoment voor de karrentrekkers van het eerste uur, is het de beurt aan Marloes van Aken en de kinderen, Jasmijn en Isabel om de baan officieel te openen. Met het wegtrekken van enkele eventshirts onthullen ze een bord met de naam en één van de uitspraken van Charles.

CHARLESBAAN

“als je het echt wilt, kun je het”

Na  het officiële gedeelte geven de Boekelopers survivalrunners onder leiding van Stijn Elferink, meervoudig Nederlands kampioen survivalrun een demonstratietraining in de hindernissen van de survivalbaan. Het geheel wordt afgesloten met een feestelijk drankje en een hapje.

Enthousiast geworden, mail uw vragen naar survivalrun@bscunisson.nl